NIEUWSBRIEF
Aanmelden

Deze familiezaak werd in 1960 opgericht en in 1997 overgedragen aan dochter Magaly Merchie die afstudeerde als gediplomeerd goudsmid.

Ervaring en originaliteit, maar vooral de passie en toewijding voor het vak zijn de elementen die zorgen voor onze tevredenheid bij klanten.
 
De unieke stijl van onze collecties is geïnspireerd op een evenwichtige mix van de laatste trends, mode, flexibiliteit en flair, overgezet op een jong en steeds vernieuwend ontwerp.

Onze visie is eenvoudig: het plezier om op ieder moment een juweel te dragen. Deze nieuwe manier van denken identificeert ons product als een element van genot en distinctie, passend bij elke gelegenheid.

Onze collecties gaan van sportieve juwelen en uurwerken om bij jeans te dragen tot dat ietsje meer voor belangrijke gebeurtenissen. De collecties zijn zeer vrouwelijk en delicaat, maar tegelijkertijd ook mooi en verleidelijk, ideaal om iedere vrouw met een persoonlijkheid iets unieks te geven.

Ook de mannen willen wij sieren met exclusiviteit. Daarom bieden wij ook voor hen een assortiment aan van juwelen en uurwerken van gekende merken.

U kunt bij ons altijd terecht voor herstellingen van zowel juwelen, uurwerken en klokken. Indien u nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op info@merchie.be.

Weet U geen raad met uw oud goud, dan bieden wij een faire overnameprijs of kunnen we uw goud omtoveren tot een passend juweel.

Aarzel niet om even binnen te stappen, wij staan altijd voor U klaar.


Magaly en Janis

 

 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.