NIEUWSBRIEF
Aanmelden

De See You gedenksieraden zijn klassevol en uniek ! Deze sieraden symboliseren het afscheid nemen en het gezien worden van de overleden dierbare, in een klassevol handgemaakt sieraad. Door het doorzichtige venster is de as of haar te zien, waardoor het een persoonlijk sieraad wordt en als geen ander laat zien waarom het dicht bij het hart gedragen wordt.
De Secret You gedenksieraden zijn ontworpen voor degenen die het op prijs stellen een sieraad te dragen waarbij de 'geheime' inhoud alleen bij de drager bekend is, in de materialen wordt veelal een combinatie gebruikt van mat en glanzend zilver.

Vullen gedenksieraad

Al onze gedenksieradenen en assieraden zijn ontworpen met de gedachte dat deze door u zelf te vullen zijn zonder tussenkomst van derden. Uiteraard zal uw dealer u graag behulpzaam zijn mocht u dit liever uit handen geven. Het spreekt voor zich dat u altijd een beroep op ons kunt doen om uw sieraad met respect te vullen.

Onze sieraden worden geleverd met een trechtertje en geschenkverpakking.

Let op: Wij adviseren u na het vullen, het schroefdraad van uw hanger met secondenlijm te verlijmen.

Hars afwerking

De as-resten worden met een speciale hars gemengd waardoor, na uitharding onder een UV lamp, een prachtige, glanzende en doorzichtige afwerking ontstaat. In tegenstelling tot de sieraden die uitgevoerd zijn met een schroef aan de achterzijde zijn de sieraden met hars NIET door uzelf te vullen. Neem hiervoor contact op met uw dealer of stuur een kleine hoeveelheid as naar ons toe zodat wij dit voor u kunnen uitvoeren.

Het verleden heeft aangetoond dat deze afwerking uitermate geschikt is voor veelvuldig gebruik. Wel willen wij u wijzen op risico’s van buitenaf, beschadiging of nog erger verlies. Wij adviseren dan ook om ten alle tijden een kleine hoeveelheid as te bewaren. De hars kan achteraf door ons van de as gescheiden worden en weer hergebruikt.


Bezig met laden...

 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.