NIEUWSBRIEF
Aanmelden

Onze collecties trouwringenSaint-Maurice-Light
Saint Maurice Light
Saint-Maurice-Twin-Set
Saint Maurice Twin Set
Saint-Maurice-Eternity
Saint Maurice Eternity
Silver&Diamonds
Silver&Diamonds
DEuxx
D'Euxx

Uw trouwringen online kopen

Uw trouwringen kopen, als teken van eeuwige liefde, zal U altijd bijblijven. Daarom is het zinvol om deze ringen samen te kiezen. Neem uw tijd in het kiezen van een trouwring. Overweeg alle mogelijkheden en opties en laat U leiden door uw instinct om de vorm en kleur te kiezen uit onze brede waaier aan online trouwringen.

Oppervlakte effecten

Door het buitenoppervlak van de ring te bewerken kunnen we verschillende effecten bekomen. Hoogglans gepolijste oppervlakken reflecteren het licht, terwijl matte bewerkingen meer aandacht geven aan de textuur en structuur van de ring. Met de jaren zal uw ring veranderen, een matte ring zal zichzelf, door het dragen beginnen oppolieren. Wenst U hetzelfde oppervlak dan toen U trouwde ? Dan kan dit, bij ons kan U uw ring binnenbrengen en wij geven hem zijn oorspronkelijk uiterlijk terug.Individuele gravure

Een ring graveren is de mooiste manier om hem te personaliseren. De meeste trouwkoppels kiezen als gravure de naam van zichzelf, partner en trouwdatum. Bij de gouden trouwringen is de gravure bij juwelier Merchie gratis.

Certificaat

Elke trouwring krijgt zijn eigen paspoort of kwaliteitscertificaat en wordt geleverd in zijn persoonlijke trouwringdoosje.

 
 


 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.